A Fővám téri vásárcsarnokban miért van a húspultoknál orrfacsaró hypószag?
Eddig a Tesco-ban vettem a csirkemellfilét, viszont az utóbbi időben kacsintgattam a vásárcsarnok irányába ahol 100-200Ft-tal olcsóbban lehet hozzájutni.
2x vásároltam is ott, nem volt bajom tőle, a húsnak sem volt baja, viszont nagyon sokszor, émelyítően, hányingerkeltően erős hypó szag terjeng a húspult körül, és a húsok sem tűnnek frissnek (légy van rajtuk, piros foltok). Ma voltam, és elment az étvágyam, így inkább elmentem a Tescoba és megvettem 100ft-tal drágábban a szép, rózsaszín csirkemellfilét...
Lehet, hogy paranoiás vagyok, de valahogy jobban bízom abban, hogy a nagyáruházakban, jobban odafigyelnek arra, hogy higiénikus legyen a tárolás stb., a csarnokban pedig a hypóval próbálják elnyomni a nem friss hús szagát. Vagy éppen fordítva van? Az áruházi a szar, a "piaci" pedig a jó? Ti mit mondtok?
Tescoban sem mernék venni. Vettek már ismerősök barnás, zöldes húst tt...
Nálunk a sparban és intersparban jók pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!