Mennyit eszik egy "normális" ember a gyorsétteremben?
Figyelt kérdés
Én kiskorom óta elhízott vagyok, nekem általában kell egy szendvics, egy nagy krumpli és egy almáspite, hogy jóllakjak, de ha épp nagyon magam alatt vagyok, akkor befér oda a duplája is... ma együtt kezdtünk enni valakivel, aki egy fél szendvics után közölte, hogy mindjárt kipukkad, nem bír többet, én meg olyan hülyén éreztem magam... mi a normális? Az enyém sok, azt tudom, de általában?2014. jún. 17. 21:15
1/8 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "normális"! Van akinek több kell, van akinek kevesebb. Nem is feltétlen függ a testsúlytól! Én 188 cm vagyok és 110 kg. Nekem 2 kis sajtburger elég+kis kóla. Barátnőm 165 cm és 47 kg, ő megeszik 3 sajtburgert, 2 kis krumplit+kólát.
2/8 anonim válasza:
Simán benyomnék 3-4 sajtburgert is. Olyan kicsik.
3/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán eszem ott. Nekem elég 1 sajtburger és egy kis krumpli vagy ha pl. Big Mac-et ettem, akkor a szendvicset nem ettem meg teljesen, mert nem fért belém a krumpli.
4/8 anonim válasza:
Én általában egy nagy menüt szoktam enni!
Valamilyen szendvics+nagy krumpli+nagy cola.
Ha utána még fér belém akkor egy dupla öntetes karamellás fagyit még lenyomok.
Aztán annyi! :) :D
5/8 anonim válasza:
1bigmac nagy menü sajturger alompite170 68
6/8 anonim válasza:
Ha nagyritkán eszem ilyen a helyen, akkor egy sajtburger és egy kis burgonya majonézzel nekem bőven elég, utána iszom egy kis dobozos übcsit.
7/8 anonim válasza:
Szökőévente egyszer eszem ilyen szemétkaját (akkor viszont nagyon jól esik), két sajtburger meg egy kis üdítő, és dugig vagyok.
8/8 anonim válasza:
Meki vagy Burger vagy hasonló hely: 1 hamburger, közepes krumpli, üdítő. A hamburger egésze néha le sem csúszik.
BMI szerint normál alkatú vagyok, úgy írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!