Fehercsokolade: Boci vagy Milka?
Én mindkét márka minden csokiját imádom (csokifüggő vagyok :D), de szerintem ajándékba talán inkább Milka.
Ugyanakkor, ha esetleg más is szóba jöhet, akkor ajándéknak inkább adnék valami kicsit "különlegesebbet", nem simán fehér csokit, hanem valamilyen szép, ízesített fajtát.
Pl. valami ChocoMe kreációt (akár saját készítésűt), vagy szoktam olyat ajándékba, hogy többféléből csinálok egy csomagot. (Pl. Milka, Boci, Ritter, Lindt együtt.)
Ha az illeto szereti a Milkaizt, akkor azt, de aki nem rajong erte, annak ehetetlenul edes. Mintha egy cukorkrem lenne az egesz, az edes izen kivul semmi mast nem erzel.
En a CoteDor fehercsokijat szeretem oriasi mandulakkal, vekony csokival. Ott a csokinak finom az ize, magaban is.
A masik a Toblerone, a haromszoges csoki tudod, ott is van benne valami csonthejas, de egyatalan nem intenziven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!