Német tételhez recept?
Figyelt kérdés
Hétfőn érettségizek és most tartok az Essgewohnheiten tétel tanulásánál. A német tanárunk ennél a tételnél külön kérte, hogy mondjuk el egy magyar specialitás receptjét. De mivel most tanulom még csak, így eddig eszembe se volt, hogy ehhez recept is kell és nekem hiányzik. Tanárhoz már nem tudok menni, hogy segítsen megírni, így ha lenne valaki olyan rendes megköszönném. A halászlevet választottam, és mivel a hozzávalókat csak fel kell sorolni, azok megvannak. Szóval leírná nekem valaki a receptjét helyesen németül?#Rezept #Fleischsuppe
2014. jún. 13. 13:45
1/3 anonim válasza:
Keresel egy szakácskönyvet, vagy netről egyszerűt és lefordítod. Nem nagy kunszt, és az idő alatt meg is tudod tanulni. Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Itt keress egyet és fordítsd le.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :) találtam!
2014. jún. 13. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!