Tippek irodai ebédre?
Nem szeretek rendelni, ezért szoktam előző nap főzni valamit ,amit másnap elviszek a munkába. Viszont a tésztasaláta minden variációját próbáltam már,a gyümölcssalátát is unom már. Valami recept ötlet? Tudom hogy ami otthon van az pont jó,de én mindig csak 1-1 adagokat főzök.
21/L
Kérdés, hogy van-e lehetöség a munkahelyen melegíteni, vagy hidegen tudod csak fogyasztani.
De a neten van elég sok nem-tészta és nem-gyümölcs-saláta recept, ezek között tudsz keresgélni.
Vacsorasaláta címszó alatt igen sok érdekes van, esetleg hússaláta, csirkesaláta, tojássaláta, sajtsaláta néven is találsz érdekeseket.
De a legtöbb fözelék is finom hidegen (csak megszokás kérdése, de érdemes kipróbálni), fasirttal, hideg (sovány) sülthússal.
Sok tésztaétel sem rosszabb melegítés nélkül.
Töltött tésztatáskákat is lehet vinni, ha szereted.
De - amenyiben meleget szeretnél -, egy ételtermosszal meg lehet oldani akkor is, ha nem tudod ott felmelegíteni.
Igen, ha csak egy szemelyre fozol, akkor kell a kreativitas.:)
Beszeld meg egy-ket szimpatikus kollegaddal, hogy osszatok meg az ebedkeszitest. Egyik nap te viszel mindenharmotoknak, masik nap mas, igy azert megsem kell elaprozod nagyon a fozest.
Azert irok par 1fos tippet:
Serpenyoben sult fuszeres csirkemell zoldseges rizzsel/mexikoival/salataval/petrezselymes krumplival/tort vajas krumplival.
Palacsinta edesen-sosan
Mirelit rantott sajt/nuggets/belszinrolo
Turogomboc dioban forgatva Danette pudinggal/lekvarral
Turos/lekvaros derelye
Rizotto (spenotos, gombas, paradicsomos stb)
Mac and cheese
Turofelfujt/rizsfelfujt edes-sosan
Lasagne
Zoldseges-daralt husos pite
Rakott vagy csoben sult zoldsegek rizzsel/daralt hussal
Dubarry csirkemell
Kremlevesek reszelt sajttal/grissinivel/fuszeres piritott toasttal
Gnocchi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!