Házi szörphöz tippek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék csinálni házi szörpöt. az alábbi linket néztem ki, én is eperből szeretném, viszont cukor helyett édesítővel. ti csináltatok már ugy? vagy porbol vagy folyékonybol szeretném. viszont gondolom a cukor is közrejátszik hogy olyan sürő lesz, nem ugy mint a két literes édesítőszeresek, amik nem olyan sürűk.
ti hogy csináljátok?
2012. febr. 21. 12:38
1/3 anonim válasza:
A házi szörphöz cukrot kell használni, mert az tartósit, az édesitöszer nem. Ezen kivül a cukor kevésbé egészségtelem, mint az édesitöszer. A szörpöt meg úgyis fel kell higitani, igy egy egy pohárnyiba nem sok cukor jut.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi. tudom hogy nem sok jut, de pl a piroska szörp nekem tul édes már. azért gondoltam hogy cukor nélkül csinálom.
2012. márc. 2. 14:19
3/3 anonim válasza:
Pitypang, orgona, és frissen szedett virágokból. Amit amúgy is iszunk teaként.
Többféle változatot olvastam. Nekem az 1 napos áztatás jobbnak tűnik. Orgonából csináltam ( most ), és 1 napig beföttes üvegbe állt a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!