A nosalty.hu oldalon miért nem látom 10-ből 9-szer a recept leírását? Regisztrálni kell hozzá?
Nem kell azon regisztrálni. Nekem nincs ilyen gondom!
Előjön az oldal, ha több recept, akkor a kiválasztott kaja képre katt, ismét előjön a kép de nagyobb formátumban. Lefelé görgetsz, igaz hogy van egy jókora reklám is, de görgetsz még tovább, és ott lesznek a kiválasztott kajához, milyen hozzávalók, mennyi kell, és az elkészítés menete.
Neked mi nem jön ebből össze? Vagy nem görgettél lentebb?
Én még nem jártam így.
Az is biztos, hogy szinte minden kaja megtalálható más oldalon is, nemcsak a nosalty-n. Akkor keress egy másik receptet.
Vagy ha felrakod ide az adott kaja linkjét, talán innét ismét megnyitva, esetleg megjelenik.
Tedd fel, próbáljuk meg, segítek! Kb. délig itt vagyok, kisebb-nagyobb szünetekkel.
Mondom próbáld meg ismét letölteni, de látom, sikerült! Van így, a technika ördöge dolgozik! Örülök, hogy sikerült. Most már én is elolvasom, miből is áll ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!