Milyen szert ajánlotok, ami nektek már tutira bevált? 21/F
Jönnek majd az adipexesek, adiponixesek és a kaktusz-málna kivanatosok.
Jobb esetben sportoló/testépítő írja le, hogy koffein/zöld tea/l-karnitin tartalmú szer edzés mellett segít.
Az összes kamu, élsz (eszel és edzel) normálisan, vagy vágyódsz és olcsóbb-drágább szerekre költesz pénzt, teljesen fölöslegesen és eredménytelenül.
TaplalkozasHarcmuves leírta a lényeget. Annyit tennék hozzá, hogy a hangsúly a táplálkozáson van, ha az nincs rendben, akkor önmagában a mozgás nem segít.
A másik dolog, hogy ne akarj hamar lefogyni. A hirtelen, gyors fogyás egyrészt hamar visszajön kamatostul, másrészt nem igazán tesz jót a szervezetednek sem. Azt szokták mondani, hogy az egészséges a heti 0,5 - 1 kg mínusz.
Tudod ha lenne valami jó szer vagy olyan gép ami igazán fogyasztana mozgás nélkül akkor nem lennének kövér emberek.
Esetleg a pénztárcádat tudod fogyasztani.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Talán félreérthetően írtam le a kérdést. Én úgy gondoltam,hogy edzés mellett van-e valami szer,amivel együtt hatásosabb (edzés+valamilyen szer). Pl szálkásító. Előtte én anabolt szedtem, meg is volt a hatása 3 hét alatt 13,4 kg-om tudtam leadni, de mellékhatásnak túl aggresszív voltam, így sokat veszekedtem a környezetemben lévőkkel. Megkértek,hagyjam abba a szer szedését. Ezért valami újjat próbáltam ki,de az nem jó semmire. Esetleg valami tipp?
Köszönöm előre is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!