Van-e valami káros hatása az italporoknak?
az első 2 nem tud semmit az élelmiszergyártásról csak a buta városi legendákat ismerik.
Nem lesz bajod tőle, de ne csak azon élj
citromsav, almasav, természetazonos aromák, maltodextrin, édesítőszer:
aszpartám, szacharin, aceszulfám K, ciklamát, trinátrium-citrát, trikalcium-foszfát, xantán-gumi, nátrium-karboxi-metil-
cellulóz, gumiarábikum, antioxidáns, C-vitamin, színezék.
fincsi, csupa természetes anyag...
nézz utána mi mit jelent te szellemi fogyatékos és rájössz, hogy azonnal ezektől a félelmetes szavaktól nem lesz rákos ha megissza -.-
ha nem ilyen végzettséged van, vagy semmi fogalmad nincsen az ételek összetételéről, inkább írj ezoterika kategóriában ott talán találsz magadnak valót
Nézd már meg a válaszomat, egy szóval nem írtam, hogy rákos lenne.
Azt írtam tele van mesterséges dologgal, így nem egészséges, nagy mértékben káros.
egy egészséges szervezetnek, akármilyen tartósítós étel mértékkel való fogyasztása nem gyakorol káros hatást a szervezetre.
Ezen nem vitatkozom
" mértékkel való fogyasztása nem gyakorol káros hatást a szervezetre. "
a te agyadhoz nem jut el, ott szerintem mértéktelen alkoholfogyasztás pusztított..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!