Eper, dinnye vagy ananász?
Figyelt kérdés
Ti melyiket szeretitek jobban a három közül? :)2014. máj. 3. 16:36
2/11 anonim válasza:
Mindhármat maximálisan szeretem. Plusz a cseresznyét és a jóféle körtét is... Nem tudok választani.
Amúgy melyik dinnye? Bár mindkét alaptípust kedvelem, kár, hogy a sárgadinnye nem mindig elég édes. Pedig akkor szuper, jobban bejön, mint a görög, pedig az is mennyire fantasztikus...
Jajj. Úgy várom már a gyümölcsszezont. Az elmúlt években sosem bírtam sok gyümölcsöt enni, de pár napja ez megváltozott. Pedig a kertben még nem terem semmi ilyesmi... Úgyhogy kifosztom a mélyhűtőt, mert az itthon levő déligyümölcs semmire se elég :D Ma sárgabarackot és meggyet ettem. Azokat is fel lehet írni a "kedvenc gyümölcseim" című hosszú listára. Persze nagyon nem mindegy, konkrétan milyen az adott gyümölcs, a faj önmagában kevés...
4/11 A kérdező kommentje:
Görögdinnyére gondoltam :D :)
2014. máj. 3. 17:02
10/11 anonim válasza:
Legjobban az epret, utána a jó dinnyét, végül az ananászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!