Milyen kajákat vigyek hogy ne romoljanak meg?
fasirt
májkrém
zsírban lesütött hús
kolbász
zsemle
olajos magvak (diák csemege )
csoki
A fasírt, rántotthús problémás, 1-2 nap alatt már megromolhat (penészes lesz mint állat).
Egyébként 2 napra majdnem bármi kitart a rizseshústól a szendvicsig.
Olyat amiben folyadék van (pl. főzelék, leves) szntén nem érdemes vinni, mert megromlik (megsavanyodik). És persze könnyen lehet hhogy ki is folyik, ami gusztustalan.
A fasírt, rántotthús, ha ki van rendesen sütve simán kibírja két napig.
amúgy száraz szalámik, kolbászok, főleg a vákumcsomagoltak jól bírják. Pár tépőzáras májkrém is mehet, de azt rögtön el is kell fogyasztani.
Pogácsafélék sokáig bírják, igazából majd' minden kenyérféle, beleértve a magkenyereket is. Néhány napot biztosan, itthon még egy hetes korukban sincs semmi bajuk, bár azt elég ritkán érik meg. De soknapos túrára is vittem, 2-3 napig rendben voltak, majd elfogytak, de az esetleges nedves levegő, meleg miatt nem is bíztam volna bennük tovább.
Az olajos mag és aszalt gyümölcs jó kiegészítő, azt mindig viszek, ha elutazom.
Nekem ott van még a diós ghí (tisztított vaj, hogy tovább elálljon) is, de az elég speciális étel a maga brutális zsírtartalmával... Én szeretem, gyümölccsel is, kenyérfélével is ehető, nem romlandó és egy pici dobozba rengeteg kalória fér :D
Szerintem elsosorban ne fott kajakat vigyel, az mindig necces. Utkozben is tudsz venni valami meleget, frissen, ha nem, akkor is kihuzod 2 napig hidegen.
Azert par otlet:
Vargabeles/rizsfelfujt kockara vagva
Pite (zoldseges, makos, dios, almas)
Csaszarmorzsa,palacsinta (siman, izesiteni raer, mielott eszed)
Rizseshus, tarhonyas hus, krumplis teszta, zacsis leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!