Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi mindent ettetek így Húsvét...

Mi mindent ettetek így Húsvét örömére?

Figyelt kérdés
Én fel se tudnám sorolni, annyi mindent összeettem, ha neked sikerül, írj le mindent, amit elfogyasztottál! :)

2014. ápr. 20. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem ettem semmivel sem többet, mint máskor. Más vasárnapokon is szoktunk főzni :) És hétvégente sütni.

Szóval: reggeli kis sonka, ebédre leves, mártás főtt husival, marha husi krokettel, egy szelet torta, vacsi megint egy kis sonka

2014. ápr. 20. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Sonkát és birkapörköltet.
2014. ápr. 20. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Reggel főtt házi füstölésü csülköt piros főtt tojással, tormával, friss kenyérrel, tea. Délelőtt megsütöttem a diós, mákos kelt kalácsot, ezt meg kellett kóstolni. Ebédre vendégek. Előző nap megfőzött halászlé, rántott karaj, sült krumpli fejes saláta és egy uj majonézes kukorica saláta, amit most találtam ki. Mostanra kihült a kalács, még azt is ettem. Délután fagyiztunk habbal, és gyümölcsökkel. Aztán csomagoltam mindenkinek. Este még egy kis hideg rántott hus a salátákkal és egy alma.
2014. ápr. 20. 21:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Reggelit nem ettem. Ebédre ettem húslevest,salátát és töltött pulykamellet,tortát,süteményt. Este rántotthúst salátával és ettem egy főtt tojást is.
2014. ápr. 20. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, egyesek hogy tudnak ennyit megenni?

Nálunk reggelire vajas fonott kalács volt, ebédre pulykamellcsikok zöldpaprikás tejszines mártásban rizzsel, és fejessalátával.

Uzsonna körtés pite, este fejenként egy szelet fött sonka, egy fött tojással, fonott kaláccsal és céklával.

2014. ápr. 20. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Reggelit nem ettem, viszont korán ebédeltem: pirított csirkemell, párolt zöldségköret és cékla. Egy kicsi csokit is ettem a kapottak közül. :)

Uzsonnára vendégségben méteres kalácsot ettem... elég sokat... :$ (kb. 3-4 szeletet, bár kicsi szeletek voltak, de akkor is.)

Vacsorára almát és narancsot ettem, 3-3 darabot.

2014. ápr. 20. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Reggelire 2 főtt tojás, 4 szelet sonka tormával

tízórai-narancs

ebéd hagymás karajszelet 2 kisebb, 2 csirkecomb, káposztasaláta

uzsonna 2 marék aszalt sárgabarack, 1 narancs

vacsora 3 szelet sonka

2014. ápr. 20. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Atlagosan ettem, pont mint maskor, de azert leirom.

Reggel: 2 szelet piritott kalacs es 1 pohar facsart narancsle.

Ebed: 1 szelet csirkemell gorog salataval.

Delutan: kb 1 kg friss eper

Vacsi: nem voltam ehes:)

2014. ápr. 20. 22:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Főtt tojás, sonkás zsemle tormával meg póréhagymával, üdítő, csokitojás, diós kalács és még több csokitojás. :D
2014. ápr. 21. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
*Ja ez csak a ma reggeli volt. Tegnap rántott hús volt ebédre. :)
2014. ápr. 21. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!