A gyros milyen húsból van?
eredetileg : bárányból készíteték.
Ma már mindenki abból amiből szereti: Én csirke felső comb filéből készítem itthon mert az szaftos.Bárányhoz sajnos ritkán lehet hozzá jutni és sajnos drága is.
A gyrosoknál ott is mindenkinél más láttam már: borjut ,csirkét ,bárányt ,sertést is. Általában nyesedék húst használnak.
Az attol fugg, melyik gyrososnal veszed, eredetileg baranybol. :) De utcai arusoknal nagyon ritka esetben keszitik ebbol.
En nem eszem csak csirkemellet a husok kozul, en csinaltam mar csirkemellfalatkakbol is.Tudom persze, hogy nem ez az igazi, de a jol eltalat fuszerezessel nagyon izlik.:)
Ha igazit szeretnel, ajanlom a gorog ettermeket, vagy keszitsd el otthon baranybol!
bárány
Az utcai árusoknál pedig minden más, a bárányt kivéve. :D
A videó megmutatja (az ötödik perctől): http://www.youtube.com/watch?v=0fhe_HAg8aw
Ki tudja, hogy melyik büfének és giroszosnak szállít még be húst Vazul néni?
Van, ahol pulyka felső combból, van, ahol sertésből, és van. ahol csirkéből.
Kérdezd meg, ha érdekel.
És NEM nyesedékből, mert azt nehéz lenne a rúdra felhúzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!