Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kolisok! Ti mit szoktatok...

Kolisok! Ti mit szoktatok enni a koleszban?

Figyelt kérdés
Hogyan tároljátok? Mit és hogy szoktatok vinni vagy venni magatoknak? Mennyit esztek naponta? Van egyáltalán, aki még igénybe veszi a menzát?

2014. ápr. 11. 16:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőm koleszos,szokott mesélni.

Ő viszi a kaját otthonról,de venni is szokott. A szobájukban van egy közös hűtő. A koleszos barátnői menzások,legalábbis a többségük.

2014. ápr. 11. 16:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokat voltam koliban. 4ünkre volt 1 hűtő, én szendvicseket csináltam hideget, meleget, sokszor főztem spagettit, carbonarat, leveseket, sütöttem csirkét, rántott húst, palacsintát. Néha pizzát rendeltünk, vagy a közeli étterembe mentünk kajálni, de a legtöbbet főztem.
2014. ápr. 11. 16:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
5 évig voltam kolis középsuliban, a menza jó volt, csak kevés. Emeletenként 1 hűtő volt, tehát használhatatlan, koszos és mindent elloptak belőle. Mindig annyi felvágottat vagy sajtot vettem, amennyit megettem, plusz otthonról vittem olyan száraz süteményeket, ami elállt egy hétig, és azt vittem magammal tízóraira. Az ágyneműtartóban tároltam.
2014. ápr. 11. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen vicek-vacak kajákon hogy lehet élni évekig? :O
2014. ápr. 11. 17:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát, legalább soha nem hízol el... :)
2014. ápr. 11. 17:15
 6/14 Kis Peter-IStvan válasza:
100%
Túros tészta , pástetom ,spagetti szósszal , hakonzerv . Levesnek meg valamilyen tasakos , De azzal vigyázni kell. Na meg néha azért muszály menzára vagy vendéglőbe menni egy ebédre .
2014. ápr. 11. 17:28
 7/14 Kis Peter-IStvan válasza:
100%
Viszont , ha van hűtőszekrény meg tűzhely akkor bármit lehet enni/elkészíteni .
2014. ápr. 11. 17:30
 8/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen a válaszokat. Nálunk gyakorlatilag alig van pár ember, aki rendesen használná a menzát, mondjuk nem is mondanám a kajára, hogy ehető. Itt szobánként van egy-egy kisebb hűtő meg emeletenként még egy nagy, de oda általában nem nagyon pakolunk ételt, mert úgyis lopkodják. Mi hárman vagyunk egy szobában, ebből az egyik lány hoz hétfőnként egy rakat főtt ételt, de ezeket leginkább ő, a barátnője és a másik szobatársnő eszik meg. Mivel ritkán van hely a hűtőben, én egy héten 1-2-szer bevásárolok egy halom müzliszeletet, ropit, chipset, kekszeket, smack és krémleveseket, illetve gyümölcsöket és ezeket szoktam elrejteni, különben megeszik. Tűzhely éppenséggel lenne, csak időm nincs főzni. De szó szerint, tényleg semmi időm nincs rá, vagy ha van, akkor erőt vesz rajtam a fáradtság/lustaság. Meleg kaja nálam csak a "porlevesekből" és ha szerencsém van, a reggeli, még forró péksütiből áll.

Uhh, bocsi a regényért, csak ha már ti ötleteket adtok nekem, hátha én is tudok adni másoknak c :

2014. ápr. 11. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is osszátok fel a hűtőt polconként pl., ha neked nem hagynak helyet. Ugyanannyi jogod van hozzá ugyanis. Ha nem tartják tiszteletben, akkor pakold vissza a saját helyükre, ami meg nem fér el, a közös hűtőbe menjen.

Ne azért élj szennyen, mert a többiek gyorsabbak vagy határozottabbak...

Ha van főzési lehetőségetek, akkor innentől kezdve bármit elkészíthetsz. Főzz mondjuk 2-3 napra, úgy csak heti 1x, maximum 2x kell a koliban főznöd, a kaja meg eláll a hűtőben és le van róla a gond.

2014. ápr. 11. 19:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Plusz még annyit, hogy ha ők lopkodnak lopd el te is az ő kajájukat basszus, ne hagyd már magad.

Bár én elsőképp beszélnék a koliigazgatóval és új szobába kérném magam, a rendszeres lopásokra hivatkozva.

2014. ápr. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!