Kolisok! Ti mit szoktatok enni a koleszban?
Legjobb barátnőm koleszos,szokott mesélni.
Ő viszi a kaját otthonról,de venni is szokott. A szobájukban van egy közös hűtő. A koleszos barátnői menzások,legalábbis a többségük.
Értem, köszönöm szépen a válaszokat. Nálunk gyakorlatilag alig van pár ember, aki rendesen használná a menzát, mondjuk nem is mondanám a kajára, hogy ehető. Itt szobánként van egy-egy kisebb hűtő meg emeletenként még egy nagy, de oda általában nem nagyon pakolunk ételt, mert úgyis lopkodják. Mi hárman vagyunk egy szobában, ebből az egyik lány hoz hétfőnként egy rakat főtt ételt, de ezeket leginkább ő, a barátnője és a másik szobatársnő eszik meg. Mivel ritkán van hely a hűtőben, én egy héten 1-2-szer bevásárolok egy halom müzliszeletet, ropit, chipset, kekszeket, smack és krémleveseket, illetve gyümölcsöket és ezeket szoktam elrejteni, különben megeszik. Tűzhely éppenséggel lenne, csak időm nincs főzni. De szó szerint, tényleg semmi időm nincs rá, vagy ha van, akkor erőt vesz rajtam a fáradtság/lustaság. Meleg kaja nálam csak a "porlevesekből" és ha szerencsém van, a reggeli, még forró péksütiből áll.
Uhh, bocsi a regényért, csak ha már ti ötleteket adtok nekem, hátha én is tudok adni másoknak c :
Hát először is osszátok fel a hűtőt polconként pl., ha neked nem hagynak helyet. Ugyanannyi jogod van hozzá ugyanis. Ha nem tartják tiszteletben, akkor pakold vissza a saját helyükre, ami meg nem fér el, a közös hűtőbe menjen.
Ne azért élj szennyen, mert a többiek gyorsabbak vagy határozottabbak...
Ha van főzési lehetőségetek, akkor innentől kezdve bármit elkészíthetsz. Főzz mondjuk 2-3 napra, úgy csak heti 1x, maximum 2x kell a koliban főznöd, a kaja meg eláll a hűtőben és le van róla a gond.
Plusz még annyit, hogy ha ők lopkodnak lopd el te is az ő kajájukat basszus, ne hagyd már magad.
Bár én elsőképp beszélnék a koliigazgatóval és új szobába kérném magam, a rendszeres lopásokra hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!