Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kolisok! Ti mit esztek, ha...

Kolisok! Ti mit esztek, ha elfogy az otthoni kaja?

Figyelt kérdés
Kolis vagyok, nincs fagyasztó, az otthoni kaja meg 4-5 napra elég csak, de ha 2 hétre megyek..... Ti mit szoktatok enni? :S
2011. márc. 27. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs fagyasztó?:O Én a város legputribb kolijában lakom, de még ott is van...

Én ilyenkor, ha elfogy a kajám és még több napot kell maradnom, elmegyek a teszkóba, veszek virslit, melegszendvicskrémet, zsemléket, instant tésztás leveseket (azt a 100 ft-ost), esetleg ha akciós csirkecombot vagy szárnyat-ezt befűszerezem, abból ami akad és kisütöm. Desszertnek meg veszek valami nagyon olcsó joghurtot meg kekszet.

2011. márc. 28. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem van pirítóm, veszek kenyeret, vajat, felvágottat, és mehet a sima szendvics vagy a melegszendvics, vagy ha úgy van, akkor csak a sima pirítós egy kis felvágottal a tetején.

Aztán: lehet kapni kis csomagolású virslit is, egy napra elég, addig meg a hűtőben is eláll, vagy ha kimérve veszel néhány párat, az is ugyanaz, megfőzöd, kenyér, mustár, príma.

Újabban a vajas-lekváros kenyér a favorit nálam!

Van, hogy 2 hónapig se megyek haza, olyankor mirelit krumplit veszek mirelit pulykatallérral, de persze itt van fagyasztó, igaz, nem nagy.

Rizst is veszünk, megfőzzük, én tojást szoktam még főzni, lágytojásnak, kemény tojásnak, tormával, felvágottal, sokféle variáció van.

A lakótársaim ennél sokkal többet főznek, ők nagyon jó konyhatündérek! Készült itt már bableves, palacsinta, mindenféle házi jellegű koszt, pedig nagyon pici a hűtőnk, mégsincs zsúfolva, a fagyasztót meg csak én használom a pulykatallérjaimnak, a krumplimnak meg a virslimnek. Szóval egyadagos vásárlás, 2 napig eszik.

Remélem, tudtam valamit segíteni.

2011. márc. 28. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Én meg nem is használom a hűtőt. Aznapra, esetleg másnapra kell vásárolni, annyi idő alatt semmi nem romlik meg.
2011. márc. 28. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
tanulj meg főzni,1-2 egyszerűbb kaja könnyen összedobható,olcsó és sokáig eltart,pl,spagetti vagy vmi más,én külföldön magamra főztem és hónapokig kibírtam,ha rá leszel szurolva,akkor majd megtanulod,sok sikert:)
2011. márc. 28. 00:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 28. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!