Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lány fiúnak öltözve egy...

Lány fiúnak öltözve egy koleszban a film címe kellene?

Figyelt kérdés

Amerikai szerintem 2000után de nem biztos.

Az a sztori hogy van egy lány és fiú egyetem kolesszal egy folyó közelében a fiúban hajóversenyeket is tartanak (nem tudom melyik híres egyetem volt már a neve). A csajt az anyja hölgynek akarja taníttatni meg fodros-bodrosba járatni de a lány inkább fiús és be is öltözik pasinak meghamisítva az iratait hogy a koleszban éljen a többi sráccal és azt csinálja amit szeret. A srácok mind elhiszik van ott mindenféle még egy meleg pár is és az egyik fiú meg beleszeret ezért nem tudja hogy ő most meleg-e van is egy ilyen jelenet, hogy egy magas korláton ül alul meg sétálnak a melegek és nézegetik. valyon leakar-e ugrani. Aztán rányit a lányra amikor az melltartóban van (nagyon vékony és girhes barna hajú beesett arcú a csaj a filmben) és mikor látja a melltartót akkor is azt hiszi valami perverz de a lány inkább megtaperáztatja magát, hogy nézd ezek igaziak....

Összejönnek közben anyuka is megy megnézni lánykáját a hölgyek tea partián ami akkor van mikor a hajó verseny, gyorsan megnyerik, lefotózzák a csapatot majd motorcsónakkal elviszi a srác a csajt a lánykoleszhoz és az úton öltözik át rózsaszin kis szoknyába... eljátszik anyucival viszont késöbb lebukik hogy a képe a fiúk közt volt a versenyfényképén.

Jó lenne ha valaki tudná mert színészekre se emlékszem se az évre amikor volt. köszi

2013. dec. 30. 19:54
 1/1 anonim válasza:
Hát...én csak hasonlót ismerek,de egyes részek nagyon hasonlítanak a Micsoda srác ez a lány-hoz.De amiket leírtál,azok között van olyan,ami ebben a filmben nincs benne.
2013. dec. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!