Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gáz ha egy lány bacont eszik?...

Gáz ha egy lány bacont eszik? A bacon fiús étel?

Figyelt kérdés
Szívesen vinnék mondjuk tízóraira is az iskolába, de egy kicsit cikinek érzem.. Az olyan fiús kaja
2014. ápr. 6. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

hülyeségnek tűnik a kérdés, de a múlkor a pesti munkahelyemre behozott a főnököm egy jó adag kóstolót a disznovágás után.

Ha láttátok volna, hogy a kolleganőim hogy finnyáskodtak. Ez túl zsíros, ettől büdi lesz a leheletem, ez hízlaló, stb és ették inkább a salátájukat. Mindegy. Több jutott belőle nekem. :-)

33/N

2014. ápr. 7. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Egészségedre előző, én veled tartottam volna :)

N

2014. ápr. 7. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11: még azért annyit, hogy otthon lehet megeszik, de melóhelyen érthető, ha valaki nem akar hagyma illatot húzni maga után, főleg, ha ügyfelekkel dolgozik.
2014. ápr. 7. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
11es, azért hülyeség, mert szerinte fiús, és ő, mint lány cikinek érzi, ha eszik. tehát, nem az a baja van vele, mint a kolléganőidnek (amik sokkal érthetőbbek), hanem, hogy szerinte vannak olyan ételek, amelyek fiúsak, emg vannak, amelyek lányosak...na, ez a hülyeség.
2014. ápr. 7. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok. Hagyma nem volt hozzá. :-) Azt mondjuk nem tudom, hogy otthon megeszik-e.
2014. ápr. 8. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!