Húsevők, tisztában vagytok azzal is mi van abban amit ti esztek?
".. pl. nagyon sok aminosav csak a húsban található meg és nem lehet semmilyen növénnyel pótolni..
Ilyen aminosav nincs.
Az állatok takarmányában (az okológiai gazdaságok kivételével) többnyire import kukorica és szója is van (mivel az országban több fogy, mint amit megtermelnek), ezek nagy része pedig GMO. Ezt veszi meg Józsi bácsi is, aki otthon eteti az állatait. Nem nagyon lehet kikerülni. Nagyüzemi állattartásban mind ilyenen nőnek fel. Nálunk a tehenészetben már a borjak tejpótlójába is GMO szója van keverve, rá is van írva zárójelben a zsákra. Magyarországon csak a GMO növények termesztése tiltott, a haszonállatok etetésére fel lehet használni, és meg is teszik.
Nos, mivel itt mindenki szakértő, szeretném megkérdezni: mi a gond a GMO takarmánnyal? Milyen egészségügyi hatása van az emberre, ha GMO kaját zabáló malacot eszik?
A kérdésem őszinte kérdés, nem akarok állítani semmit, csak kíváncsi vagyok a válaszra - nem VÉLEMÉNYEKRE, hanem TÉNYEKRE, tegyük hozzá...
Igen, tisztában vagyok, de vállalom.
NEM aggódom a vegák miatt, mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó.
Te eszed a tofut, én maradok a tarjánál.
Tisztában vagyok vele, de nekem szükségem van a húsra, igaz leginkább csak a baromfit kívánom, abból is háztájit veszem, de én úgy étkezem, hogy mindig azt eszem, amit a szervezetem megkíván, mindig jelzi, hogy mire van szükségem.
Azt hiszem, hogy mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy milyen szempontok szerint étkezik, engem speciel hidegen hagy, hogy valaki vega, vagy sem, de irritál az egymás cseszegetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!