Mennyi egy Jagermeister reális áraés milyen választás szilveszterre?
Figyelt kérdés
azon gondolkodtam hogy rászánom magam, szilveszterre szeretnék venni valami márkásabb italt. az a baj hogy nem igazán vagyok képben a picit magasabb árkategóriával mivel nem igazán fogyasztok, kb. mennyi egy jagermeister reáélis ára? ami még ideálisnak vagy átlagosnak mondható. csak ne legyen nagyon zsebbenyúlósan drága. igazából azért esett erre a választásom mert igaz egyszer ittam még de nem tűnt rossznak, nem valami pancsolt lötty és visszazárható ami azért is fontos mert én egyedül "használnám föl" és így eltárolható. ha esetleg van valami tippetek még mit választhatnék ami nem nagyon zsebbenyúlósan drága pia azt is szívesen venném. köszi mindenkinek2009. dec. 16. 19:05
1/3 anonim válasza:
ökör iszik magába' :D najó vicc volt. Egyedül töltöd a szilvesztert és egyedül akarsz berúgni? Amúgy nem tudom, mennyibe kerül... Mondjuk én úgy vagyok a jägerrel, hogy nem tudok belőle sokat inni, a keveset meg nem érzem meg. De ha neked bejön az íze akkor jó.:D Amúgy szerintem nem egy olyan nagyon zsebbenyúlós pia.
2/3 A kérdező kommentje:
nem berúgni csak picit hangulatot teremteni
2009. dec. 16. 19:25
3/3 anonim válasza:
Én múltkor 2700ért láttam egész nagy üveg volt, Szerintem olyan 3ezret nyugodtan kitehetsz rá. Én amúgy szeretem, szerintem jó innivaló, lány vagyok szóval szerintem a nők is megisszák ezt.
De olyan 2 üveggel lehet érdemes venni, mert gyorsan fogy.
Sajnos a reális ár az egy dolog... elég drága mind szóval végül is mindegy, mert kb mind egy árban van. Drága az összes :D talán vodkát tudsz még venni, de az meg olyan, hogy nem mindenki szereti...
Nézz szét több helyen, ahol olcsóbb ott vedd meg. Ha szerencséd van épp akciós. Sajnos elég drágák nálunk az italok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!