Manoka21_ kérdése:
Csajok ti probálkóztatok már a szerelmi bájitallal? Ha igen, történt valami?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 02:03
1/8 anonim válasza:
Az meg mi? :D Még hallani se hallottam ilyenről.
2/8 anonim válasza:
egyes, a mesékben is van ilyen amúgy.. annyit tesz, hogy valaki összeállít egy ilyet, megitatja azt valakivel, aki fülig szerelmes lesz abba, akit vagy először meglát, vagy aki szintén iszik az adott löttyből.
3/8 anonim válasza:
Igen de nem sikerült. Akkoriban elkalandozott a képzeletem az ilyen dolgok felől. Egyszer elhánytam magam a készítése közben.
5/8 anonim válasza:
Hűűű...egyes vagyok, igen...ki mondták a lényeget...a mesékben vannak ilyenek! :D :P Mesékből hallottam is ilyenekről, de valóságba...gondoltam vmi újdonsült recept neve, aminek a mesékhez semmi köze, azért kérdeztem.
6/8 anonim válasza:
Van ilyen, de szakszerű elkészítést igényel. Fordulj a legközelebbi boszorkányhoz! De vigyázz, mert sok a csaló... vigyél magaddal egy mágnespatkót, ha fogja az illető orrát, akkor vasból van, tehát igazi boszorkány, ha nem, akkor csak az idődet vesztegeted vele.
7/8 anonim válasza:
Én tavaly, a Roxfortban Hermiónéval főztem egyet, de végül Piton megtudta, így kicsaptak minket :/
8/8 anonim válasza:
Én is kevertem egyet,de valamit eltolhattam,mert magamba lettem szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!