Van valakinek olyan gyerkoce, aki bar az elejen nem, kesobb elfogadta/igenyelte/szerette a cumit? Ha igen, mennyi idosen? Addig rendszeres idokozonkent probalkoztatok?
Négy hónapos koráig hallani sem akart róla, utána viszont ahogy beindult a fogzás, igényelte.
Néha bepróbálkoztunk ugyan, de mindig kiköpte vagy kitúrta a szájából addig :)
2 kérdésedre nem válaszoltam. Körülbelül 7 hónaposan kezdte el a gyakori cumizást. Többször megpróbáltuk addig is elfogadtatni vele, mert nagyon nyugtalan baba volt, szoptatni nem tudtam, kerestük a megoldást a nyugtatására.
4-es voltam.
Koszi, akkor en is probalkozom meg! Igazabol masodik gyerek, az elso egyaltalan nem szerette, kb 2szer probaltuk, amikor nagyon hasfajos volt es messzire kikopte. De a hasfajastol eltekintve egy nagyon nezelodo, aktiv baba volt egesz picinek is, nem volt igazan szukseg ra.
A kisteso viszont csak olben van el, elobb kezd el orditani, mint kinyitni a szemet, allandoan lamental, jo lenne, ha rajtam kivul mas is szoba jonne nyugtataskent... Es inkabb cumi legyen, mint pl az ujjat szopja, arrol sokkal nehezebb leszokni kesobb.
De egyenlore nem kapott ra a cumira, pedig 4 felet is probaltam (nuk, mam, babylove es meg egy, amit kaptunk, nem tudom milyen fajta).
Akkor neha meg probalkozom, hatha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!