1/16 anonim válasza:
Szerintem drága ahhoz kéepst, hogy mű íze van. Persze jó, hogy a táskémba tehetem, de azért a pékségi croissant-hoz képest nudli.
2/16 anonim válasza:
Én nem szeretem, van egy mellékíze. A reklámját is utálom, miért választaná valaki a szintetikusat? És mióta árulnak pékségben műkaját?
4/16 anonim válasza:
Én sem szeretem és pont azért amiért a második válaszoló sem: van egy hülye mellékíze...
5/16 anonim válasza:
Mellékíz + tiszta szintetikus, gondolj csak bele, valószínűleg hetekkel ezelőtt becsomagolták, és nyomtak a csomagba egy kis gázt, ami tartósítja. Te megennél egy - teszem azt, mondjuk - két hetes kakaós csigát? Ugye nem?
6/16 A kérdező kommentje:
Köszii. Már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok az egyetlen. :)
2014. márc. 13. 08:10
7/16 anonim válasza:
Nem szeretem, bár van amikor megkívánom. Olyankor szoktam venni egy csokisat, de tényleg nagyon ritka. Maximum évi egy alkalom, de nem is emlékszem mikor ettem utoljára. Nem mostanában az biztos.
8/16 anonim válasza:
Én szeretem :-) Ízlések és pofonok. De elismerem, hogy van egy kis mellékíze. Ritkán szoktam ilyet enni, de szerintem nem attól egészségtelen, hogy szintetikus vagy ilyesmi, a tartósításra használt nitrogéngáztól se lesz senkinek baja (főleg, hogy literszám szívja a tüdejébe is), de nekem túl édes. De ha már, akkor megmelegítem, 20 s a mikróban, és úgy sokkal finomabb.
9/16 anonim válasza:
Én még nem is edtem ilyet :)
én seven days-t, meg chipicao-t ettem, az hasonló ezekhez. Azokat szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!