Elkezdtem edzeni és szeretnék házilag kotyvasztott fehérjét és valami tömeg csökkentöt, zsír égetőt készíteni, ti mit ajánlanátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"házilag kotyvasztott fehérje"
azt hiszem, jobb, ha nem írom le, hogy mi jutott eszembe, mint legegyszerűbben házilag "kotyvasztható" fehérje.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem tudom miféle edzésre gondolsz, testépítésre? A zsírégetéshez sok mozgás kell, kardio+izom vegyesen, talán inkább több kardio. És kevés kalória.
Nem vagyok szaki, de mostanában a "házilag kotyvasztható fehérjék" után kutattam. Testépítéshez sok fehérje kell, edzés után pedig könnyen emészthető fehérje. Fajlagosan(Ft/fehérje) a legolcsóbb a csirkecomb. Utána kb a csirkemell, csirkemáj következik. A testépítők a csirkemellet eszik mert abban kevesebb a zsír.
A spec tejsavó készítmények lényege, hogy tisztán jutsz gyorsan emészthető fehérjéhez, gondolom a tisztaság is a gyors emészthetőség miatt kell. Ezek fogyasztását közvetlen edzés utánra érdemes időzíteni. A "kotyvasztott fehérjéből" ítélve te e készítmények házilagos készítésére vagy helyettesítésre vagy kíváncsi.
Van a tojás, a hal és az előemésztett tejtermékek(joghurt, kefír, tejföl). Van még egy olasz specialitás: a ricotta. Erdélyben ordának nevezik, de savótúró néven is hivatkoznak rá. Ez a rendes túrónál állítólag könnyebben emészthető, ez talán a savókoncentrátumok alapanyaga. A szarvasi rikotta a legolcsóbb.
Nem tudom, hogy a csirkehús emészthetőségben hol helyezkedik az előbbiekhez képest, de nem hiszem, hogy jelentősen jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!