Manó1235 kérdése:
Ti milyen kaját szoktatok vinni a suliba?
Figyelt kérdés
már unom a szalámis zsömlét és inkább változatosabban étkeznék délelőtt :D2014. márc. 3. 17:58
1/7 anonim válasza:
Besétálok reggel a pékségbe és amihez épp kedvem van. :)
2/7 anonim válasza:
Ma például sült kolbászos szendvicset vittem. Amúgy házi májkrémes, sajtos, zöldséges, melegszendvics. Mikor gyakorlatunk van, akkor szoktak a többiek hozni pörköltöt, túrós tésztát, tejszínes gomba pörköltöt, borsó pörkölt, tehát rendes főételt.
3/7 anonim válasza:
Befőttes vegbe vittem bab levest igen jó
4/7 anonim válasza:
Én amíg suliba jártam, mindig megfőztem előtte este. Általában diétán voltam, így mindig vittem magammal a kis csirkemellemet és a zöldségemet :) Sokan irigykedve nézték, mert nagyon jó illata volt mindig :D
5/7 anonim válasza:
Zabsütit. Egyszerű elkészíteni, és egészséges! http://www.youtube.com/watch?v=uIyu--lcmoI
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket :) utolsó nagyon megtetszett így a vidi alapján ki is próbálom holnap :D
2014. márc. 3. 20:50
7/7 anonim válasza:
főtt tojásos zsömle retekkel
zabsüti tejjel
banán, alma, narancs
rántott húsos vagy rántott sajtos szendvics csalamádéval
kefír vagy joghurt kiflivel
diákcsemege, mazsola, aszalt gyümölcsök
stefánia vagdalt uborkával
majonézes krumplisaláta zsemlével
tojássaláta kiflivel
péksüti hozzá kakaó
pogácsa, pizzás csiga, sajtos rúd és dobozos tej
győri édes tejeskávéval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!