Arra gondoltam, hogy mivel imádom a leveseket, abból ennék 2 adaggal és más ételt ebédre nem. Ez így fura?
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 11:55
1/7 anonim válasza:
Nem . ha te úgyérzed jól laksz vele.
persze pl ha 2adag valamilyen krémlevest ennék biztos kellene valami utána.
a 2 tányér gulyás után már nem kellene semmmi.
Arra azért vigyázz ,hogy ne csak folyadékhoz ,juss hanem valami más ételhez is.
2/7 anonim válasza:
Nálunk is van, hogy csak leves az ebéd, persze tartalmasabb leves, mert jó két adagot megeszünk belőle, aztán nem kívánunk mást. Szerintem nem fura, hacsak nem mondjuk üres csontlevest eszel.
3/7 A kérdező kommentje:
Neem, tartalmas levesre gondolok :D
Mondjuk én épp, hogy a krémlevesektől tudok nagyon eltelítődni.
Persze hogy eszek mást is, ez nem is kérdés :D
2014. febr. 25. 12:31
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan, semmi bajod sem lesz töle.
De nekem EGY tányér leves elég, utána már mást nem birok enni - szóval náölam VAGY leves, VAGY valami más, együtt nem megy.
5/7 anonim válasza:
Ha neked így jó, akkor miért lenne fura? :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. febr. 28. 09:29
7/7 lilluli0361 válasza:
Mekkora tányérra gondoltál. Én is szeretem a levest és gyakran ez a főétkezésem de az én tányérom fél literes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!