Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 2-3 hónaponta az osztályommal...

2-3 hónaponta az osztályommal össze szoktünk ülni, vagy pizzázunk, vagy főzünk valamit, vagy szalonnát sütünk, vagy vaalmi ilyesmi, és szokott lenni pia is. Nagy baj, ha én is iszok belőle, nem seggrészegségre gondoltam, hanem csak a jókedvig? 14,5 F

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Kisgyerek vagy még. Bőven ráérnél még jókedvűre inni magad 16-17 évesen is. És még az is törvényszegésnek minősülne.
2013. szept. 19. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
14,5 évesen szerintem nem kellene innod. Eléggé sajnálom a társaságot, hogy pia nélkül nem tudtok jó kedvűek lenni.
2013. szept. 19. 20:58
 3/5 anonim válasza:
Dehogy baj.. Aki elkezd itt papolni neked, mint az előttem válaszolók is, azok meg vagy nem voltak fiatalok, vagy álszentek, vagy későn kezdtek el élni, és azt hiszik ez a jó. Semmi bajod nem lesz ha mértékkel iszol, és amíg nem leszel durván másnapos (megjegyzem egyébként ha s*ggrészeg lennél minden második héten, az sem lenne meglepő mert sok korodbeli így csinálja, szóval szerintem inkább dicséretre méltó, hogy ismered a határaidat ilyen idősen, és hogy csak 2-3 havonta fordul elő ez is..).
2013. szept. 21. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig mikor sütünk megiszok 3-4 sört nem lesz semmi csak mosolygok.14/F
2013. szept. 22. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 kommenelőnek igaza van! Utálom az oylan állszenteket, akik nem tudnak mást csinálni, csak kritizálni a másikat! :)
2013. szept. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!