Szerintem finom, de csak frissen és lehetőleg hidegen.
2009. dec. 14. 01:15
13/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom és én jobban szeretem a kólánál. Az íze kicsit a cukrozott unicumra emlékeztet. Becherovkával keverve nagyon gyilkos, igazi CSEHmege :)
2009. dec. 14. 14:59
14/20 anonim válasza:
Egyik kedvencem,főleg a citromos:) Metróban szoktam venni
2010. jan. 6. 23:30
15/20 anonim válasza:
Osztálykiránduláson áttúráztunk Szlovákba, szuvenírnek hoztam egy üveggel.
Buszon iszogatjuk haverral.
Közös vélemény: OCSMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 9. 20:33
16/20 anonim válasza:
Igen, ittam már. Finom volt! :)
2010. máj. 15. 19:38
17/20 anonim válasza:
Nemrég voltam Szlovákiában, ahol én is kóstoltam Kofolát, és nekem megtetszett. Most az után keresgélek, hol lehet itthon kapni, mert a leányvállalatot felszámolták.
2010. okt. 17. 12:23
18/20 segítőmen válasza:
Ma voltam Szlovákiában, vettem egy üveggel, én személy szerint imádom, alázza a Pepsit meg a Coke-t kicsit szokatlan, de szerintem nagyon jó. Ezek mellett talán a legmegosztóbb szénsavas ital, lehet nagyon szeretni és utálni is egyaránt.
Nagyon sajnálom hogy az országban nem lehet kapni, vegy én még nem láttam
2012. febr. 12. 20:53
19/20 anonim válasza:
Nekem bejött... akárki akármit mond. Mondjuk dob a dolgon maga az élmény, hogy kint voltunk Szlovákiában :)
2012. febr. 13. 18:56
20/20 anonim válasza:
Coca-Colánál jobb a Pepsi, Pepsinél jobb a Kofola, nekem ez egyértelmű. Ha pepszire készülsz fel és kofolát iszol, nem tetszik. Én Kofolára készülök fel, amikor Pepszit iszom és ezért szörnyű még a Pepsi is.
Kellene valami magyar ital is, ami megalázná itthon a pepsit és a cocát, de ne régi Márka ital legyen. Ismét gyártani kezdték és az már szörnyű volt. Magyar Traubisoda is kapható mindenhol, horvátoknál is, az sem a régi, gusztustalan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!