Mi az az ital (gyümölcslé, vagy üdítő), esetleg édesség, amit csak külföldön láttatok, tudtatok beszerezni, és nagyon ízlett? Illetve ez melyik országban volt?
Ital nem, édesség: rahát, lókum, török csemege; mindhárom néven ismert. Zselészerű, de annál sűrűbb, mézes jellegű, gyümölcsízű kis kockák porcukorba hempergetve, hogy ne ragadjon. A gumicukor és a zselécukorka "rokona".
Először Bulgáriában ettem a nyolcvanas években, aztán Romániából is kaptam ilyet. De néhány delikátboltban szerencsére Pesten is van már. Kedvencem a piros, rózsaaromával. Nyami.
Mountain Dew: volt itthon is csak már sajna nincsen:S
ill háromszög szeletes kávés milka. Osztrákoknál láttam azóta keresem itthon.
21:08: Én láttam háromszög alakú milkát az ázsia centerben, bár nem tudom, hogy kávés volt-e, de tuti háromszöges! Asszem abban a szárnyban, ahol kevesebb a ruhabolt, szóval nem abba, ahova a mélygarázsból felmész és sok emeletes és a tetején éttermek vannak meg az alján fornettis, hanem a másik:D
Amúgy nekem rengeteg ilyen van: Pop tarts, jello, jobb minőségű mogyoróvaj, juharszirup, sütimixek, mindenféle frostingok sütikre, szóval minden, amit az usa kínál:)
Ami nem amerikai: jó burek, narancsos cedevita (tök szuper, van egy vízzel teli palack, a tetejében italpor, és ahogy kinyitod az üveget beleömlik a vízbe az italpor:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!