Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Írnátok nekem tuti koktélrecep...

Írnátok nekem tuti koktélrecepteket?

Figyelt kérdés
Keresgéltem és nem nagyon találtam olyan recepteket, amik egszerűek és látványosak. Valakinek bejött már valami ilyen házi készítésű koktél? Szilveszteri bulin szeretnék kirukkolni egy ilyen koktélkeverős ötlettel. Alkoholmentesek is érdekelnek, fincsik, szépek....
2009. dec. 9. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szép hosszú pohárba önts fél deci malibut, 1,5 dl 100% ananászlét, 2 evőkanál tejszínt, keverd el kanállal, majd töltsd fel jéggel, szívószál bele és kész. Ha veszel ananászt felkarikázod, a karikát 4 cikkre vágod, a cikk közepét a háromszög sarkánál bevágod és a pohár szélére húzod, nagyon mutatós.

Ez végül is a pina colada.

Coraban metroban lehet kapni szirupokat, ugyan ezt el tudod készíteni csak vodka kis eper szirup eper ivólé és tejszín, na meg jég.

2009. dec. 9. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:

ami nagyon látványos és otthon is simán össze lehet dobni az a tequila sunrise: longdrinkes pohárba narancslé(100%-os), tequila. ha ez megvan nagyon lassan csorgass a pohárba grenadine-t vagy szamócaszörpöt. ha jól csinálod, lesüllyed az aljára, és kétszínű italt kapsz. ugyanezt meg lehet csinálni narancslével és blue curacaoval.

b52: felespohárba: legalulra kávélikőr, majd tarts fölé egy kiskanalat, és csorgass rá bailey'st vagy valami hasonló krémlikőrt,nagyon lassan a tetejére pedig ugyanezzel a módszerrel triple sec-et vagy cointreau-t. meg is lehet gyújtani a tetejét, bár nekünk nem sikerült:D

de egyébként ezt az oldalt nézd meg: [link]

2009. dec. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!