Miért van az, hogy ha már egy falat se fér belém az ételböl, de sütiböl mégis tudok enni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 14:19
1/4 anonim válasza:
Erre kiváncsi vagyok. Mert én is mindig így vagyok ,fullra vagyok rendes kajával. de olyan még nem volt ,hogy sütit ne tudjak enni.
Bár én nagyon édesszájú vagyok.
2/4 anonim válasza:
Igen,az édesszájúságnak is szerepe van szerintemDe én egyszer azt hallottam(nem tudományos körben)hogy evés után mivel az emésztéshez,felszívódáshoz ,a tápcsatornába (gyomor,belek)tolul a vér(még az agyba is kevesebb jut)....elálmosodunk.És a cukor viszont kell az agynak hamar...ha megemeled a vércukorszintedet,(gyorsan a szénhidráttal)csökken az álmosság.(lehet hogy ezért bírjátok?)
3/4 anonim válasza:
Mi is így vagyunk vele, süti, csoki ilyenkor is jólesik. :-)
4/4 anonim válasza:
Én meg pont fordítva vagyok: édességből egyből tele vagyok, de utána még sósat sokat tudok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!