Egyszer kóstoltam,ízlett,de nem kattantam rá.A barátnőm viszont függő :D Havonta többször is rendel egy hatalmas adagot
2014. febr. 10. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
12/15 anonim válasza:
A "Sushi" az miért tulajdonnév? Vagy a Pörköltet is nagybetűvel írjuk? Egyébként igen, ettem már szusit. Hogy mennyire finom, az elsősorban attól függ, hogy (hacsak nem valami sima zöldséges cuccról van éppen szó) mennyire friss a hús (hal/rák/stb) benne. És persze számít a jó fajtájú, jó minőségű, és jól elkészített rizs is. Mivel mindenhol wasabival és szójaszósszal adják, ezért ez nem meglepő, hogy a legtöbben azzal eszik, de egy jó szusi az szósz nélkül is finom kell, hogy legyen. Na most az nem evidens feladat, hogy az ember étteremben jó szusihoz jusson, konkrétan két éttermet ismerek Budapesten (A Fujit és a Kolosi téren az Okuyamát), ahol ez elérhető. A többi hely tapasztalataim szerint inkább lutri, vagy jó esetben jó-közepes...
2014. febr. 10. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, ill. minden válaszoló!
Én nemrég Ausztriában dolgoztam egy gyönyörű szépen kialakított kínai étteremben és amit ott láttam... a sushit 2 hetes rizsből csináltuk a mocskos kezünkkel összefogdosva, mert semmire nem adott időt a kínai és annyira centes dolgokon spórolt semmi higiénia nem volt volt, hogy ugyan azt a rizst a 3-4 asztalhoz kivittem, mert nem fogyasztotta el teljesen a vendég. Amin nagyon meglepődtem, hogy a vendég hagyott bort a poharába és a kínai csajszi visszatöltötte az üvegbe... Felmosni és takarítani semmiféle domestotst vagy ilyesmit nem használtunk csak sima gazdaságos vizet amibe néha öntöttem a wc-ben található kézmosószerből. 1 hónapot voltam ott és úgy a 20. nap környékén enni akartam valami nem kínait, mert már nagyon untam és megkóstoltam a kechapot és így derült ki, hogy több mint egy éve romlott... a húsok mind a földön tálkákba a kínai szakács a konyhán egyszer nem mosott kezet szintúgy, de meg is volt fázva és volt, hogy amit felkrákogott azt a húsok közé eresztette a mosogatóba ... Szóval lehet ez egy kicsit off topikra sikerült, de én ezért nem eszek többé kínait és érdemes meggondolni nektek is... Otthon elkészítve bármikor én ajánlom is, mivel a hal és a rizs is nagyon egészséges dolog és egyszerűen elkészíthető. Remélem segítettem.
2014. febr. 12. 01:11
Hasznos számodra ez a válasz?
14/15 anonim válasza:
A szusi japán kaja, nem kínai. Ahol kínaiak készítik, azt alapból gyanakvással fogadja az ember. Illetve sok helyen nyitott a konyha, és látod, amikor a szusit csinálják, ott nehéz lenne ilyeneken trükközni (meg nem is akarnak).
2014. febr. 12. 01:17
Hasznos számodra ez a válasz?
15/15 anonim válasza:
Igen de nekem csak simán naturba mindennélkül ízlett. Pl. amit wasabival együtt ettem ki jött felül. XD dee nemm mindenkinek ugyan olyan a gyomra :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!