A zsírszalonna a disznó melyik részéből készül?
Figyelt kérdés
Valahol azt írják, hogy a hátaszalonnából, de készülhet az a disznó bármelyik részéből nem?2014. febr. 8. 21:07
2/5 anonim válasza:
A hátszalonna a legvastagabb. és legjobb szalonnaként és kisütni is. De a többi szalonnából is lehet zsírt sütni. A hasalja és a tokaszalonnát viszont abálni szokták.
3/5 anonim válasza:
Magyarán a zsírszalonna a bőr alatti zsírréteget jelenti a bőrrel együtt. Azaz nem a belső szervek közötti zsír.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindegyik hasznos volt!
2014. febr. 9. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!