Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi finomat ettél ma?

Mi finomat ettél ma?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szarvaspörköltet és gombalevest. :) És te?
2014. febr. 2. 22:49
 2/13 A kérdező kommentje:

Hmm az biztos finom, bár még sose ettem vadat.

Én reggelire gyümölcssalátát kefirrel.

Ebédre rizottót pörkölttel meg savanyúsággal.

Vacsorára meg mogyorót.

2014. febr. 2. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
A szarvaspörkölt valami isteni, ha jól van elkészítve. ÉS amit ma ettem, az jól volt.
2014. febr. 2. 23:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Brokkoli krémlevest és roston sült lazacot krémes tagliatelle-vel.

Ui.: a vadból készült ételek - hiába vannak jól elkészítve - csak azok számára finomak és ehetőek, akik szeretik a vadhús jellegzetes ízét. Én olyan családban nőttem fel, ahol sok vadász és vadászismerős volt. Rendszeresen került az asztalra vad nálunk is, és sok más helyen is, különböző elkészítéssel. Számomra mind ehetetlen volt, mert már a szagától is a hideg rázott. Akik szerették, azok pedig mindig ájuldoztak, hogy mennyire finomak a vadból készült ételek, és próbálták belém gyömöszölni. Ugyanígy vagyok a halászlével például - és még sok más ember is. Imádom a halat - ahogy a mai ebédemen is látszik - szinte minden formátumban, de a halászlével ki lehetne kergetni a világból, annyira undorodom a szagától, az ízétől, mindenétől. Szóval nem csak azon múlik a dolog, hogy jól van-e elkészítve.

2014. febr. 3. 01:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Tegnap reggel egy turmixfelet: mango, malna, banan es narancs felhasznalasaval.;)

Ebedre ebedre egy nagy szelet lazacot sutottem siman es fuszeres tejszinmartast ontottem ra. Koretnek kerteszsalatam kivul nem kivantam semmit, a martas eleg volt boven.

Este moziba voltunk, a vacsim igy popcorn lett.;)

2014. febr. 3. 09:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekünk orja leves volt csiga tésztával. Aranygaluska ,borsodóval. Este csirke comb volt rizzsel, salátával.
2014. febr. 3. 10:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Reggel disznó pörköltöt, délben húsleves és sárgaborsó főzelék, este sült házi kacsa.
2014. febr. 3. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Reggel két lágy tojás vajjal kikeverve, piritóssal, sok zöld salátával. Ebédre erdei gombaleves, csurgatott tésztával, sok petrezselyemmel, sült hekk füszeresen tepsiben, sütőben, hagymás rizs, és megint sok saláta. Vacsora körözött piritossal, pár szem töpörtyü, és sok saláta. Többször volt a saláta, igy azt is leirom mi van itthon hozzá. Jégsaláta, paprika sárga, kaliforniai, uborka,retek, paradicsom, kápia. Ezt vágom össze. De van még itthon káposzta saláta, és cékla is, én csináltam a hétvégén. Fiatal nyugdijas vagyok, és most van időm mindenre.
2014. febr. 3. 20:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Huu ez igen, nagyon finomakat és egészségeseket ettetek.
2014. febr. 6. 18:01
 10/13 anonim ***** válasza:
kocsonya volt
2014. febr. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!