A rama nem vaj, hanem margarin. A helye - szerény véleményem szerint - a szemetesben van, nem az élelmiszerek között (bocsánat, de utálom a margarin állagát és ízét), de egyébként igen, fagyasztható nyugodtan, bár azt nem tudom biztosan, hogy az állaga nem változik-e felolvadáskor (mondjuk kicsapódik a víz vagy a zsír vagy mittomén).
2014. jan. 22. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
A vajat lehet fagyasztani, de a Rama NEM vaj. Sok természetes anyag nincs benne, nem hiszem, hogy meg tud romlani. Nem tudom, mekkora a víztartalma, lehet, hogy felolvasztás után elfolyósodna.
2014. jan. 22. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
Itt egyes újra.
"Sok természetes anyag nincs benne"
De, csupa természetes anyag van benne, de ettől sem jobb ízű, sem egészséges nem lesz. :D
2014. jan. 22. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
Igen, le lehet fagyasztani.
2014. jan. 22. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy kicsapódik belőle a víz, de nem biztos. Próbáld ki, egyet fagyassz le, két nap után nézd meg. Ha jó, akkor azt már tartsd a hűtőben és azt használjátok, ha szétesik, még mindig csak egyet buktál.
2014. jan. 23. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Lefagyaszthatod nyugodtan. Sütéshez (ha kocka, abban nem sok a víz) felengedés után felhasználhatod.
Nem mindenkinek van annyi pénze, hogy helyette vajat vegyen.
2014. jan. 23. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Igen, lehet, mi szoktuk.
2014. jan. 23. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Ne fagyaszd le nézd meg meddig ,jó.Általába ezek 1évig jók. Ha lefagyasztod kicsap a víz: tapasztalat.
Használd zsíradéként,pl hagymát piritani vagy sütik tésztájába ami vaj ,vagy zsiradék kell.
Mindig tegyél a hozzá kevés olajat ,így biztos nem ég meg.
krumplipürébe is jó.
Füszervajat is csinálhatsz ,és kenheted húsokra.
2014. jan. 23. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
Simán le lehet fagyasztani, kiengedve sütni főzni is ugyanúgy lehet vele, mint friss korában.Kipróbálva, tehát valós tapasztalat.
Szerintem nem olyan időket élünk, hogy nyakra-főre kidobáljunk mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!