Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Rama vajat lelehet fagyaszta...

A Rama vajat lelehet fagyasztani, mit mondjuk a húsokat? . Kaptunk egy ismerőstől 6-7 dobozzal és ugyebár nem fog egyszerre elfogyni 5 doboz.

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 22. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
A rama nem vaj, hanem margarin. A helye - szerény véleményem szerint - a szemetesben van, nem az élelmiszerek között (bocsánat, de utálom a margarin állagát és ízét), de egyébként igen, fagyasztható nyugodtan, bár azt nem tudom biztosan, hogy az állaga nem változik-e felolvadáskor (mondjuk kicsapódik a víz vagy a zsír vagy mittomén).
2014. jan. 22. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
A vajat lehet fagyasztani, de a Rama NEM vaj. Sok természetes anyag nincs benne, nem hiszem, hogy meg tud romlani. Nem tudom, mekkora a víztartalma, lehet, hogy felolvasztás után elfolyósodna.
2014. jan. 22. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
28%

Itt egyes újra.

"Sok természetes anyag nincs benne"

De, csupa természetes anyag van benne, de ettől sem jobb ízű, sem egészséges nem lesz. :D

2014. jan. 22. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen, le lehet fagyasztani.
2014. jan. 22. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elképzelhető, hogy kicsapódik belőle a víz, de nem biztos. Próbáld ki, egyet fagyassz le, két nap után nézd meg. Ha jó, akkor azt már tartsd a hűtőben és azt használjátok, ha szétesik, még mindig csak egyet buktál.
2014. jan. 23. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Lefagyaszthatod nyugodtan. Sütéshez (ha kocka, abban nem sok a víz) felengedés után felhasználhatod.

Nem mindenkinek van annyi pénze, hogy helyette vajat vegyen.

2014. jan. 23. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, mi szoktuk.
2014. jan. 23. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne fagyaszd le nézd meg meddig ,jó.Általába ezek 1évig jók. Ha lefagyasztod kicsap a víz: tapasztalat.

Használd zsíradéként,pl hagymát piritani vagy sütik tésztájába ami vaj ,vagy zsiradék kell.

Mindig tegyél a hozzá kevés olajat ,így biztos nem ég meg.

krumplipürébe is jó.

Füszervajat is csinálhatsz ,és kenheted húsokra.

2014. jan. 23. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Simán le lehet fagyasztani, kiengedve sütni főzni is ugyanúgy lehet vele, mint friss korában.Kipróbálva, tehát valós tapasztalat.

Szerintem nem olyan időket élünk, hogy nyakra-főre kidobáljunk mindent.

de, aki olyan gazdag, tegye...

2014. jan. 23. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!