Dobozos tejhez tejcsapot hol lehet kapni?
Sziasztok! Lehet, hogy nem így nevezik. Valami retró zacskós tejcsapokat hoz be a gugli, azt nem tudom, hogy micsoda.
Ami nekem kellene: Bemegyek mondjuk a Tecsóba. Van sokféle dobozos tartós tej. A drágábbakon van kupak, az olcsóbbaknak meg le kell vágni a sarkát. Ha van rajta kupak, akkor vissza lehet zárni, és felbontás után majd két hétig is eláll a hűtőben. Ha levágom a sarkát, akkor nem lehet visszazárni, és 2 nap alatt megpunnyad, ha addig nem iszom meg. Meg nem is lehet olyan ügyesen önteni így belőle, csak ha kiszúrom valahol még a dobozt stb.-stb..
Régebben láttam valamelyik tévéshopban, hogy utólag tettek rá "kupakot" a tejre. Ott van a tejesdoboz. Belevágnak egy hegyes csövet, aminek a tetején van nyitóka-záróka, és voálá nagyon frankó minden. Melyik volt ez a kompánia? Tévéshop? Supershop? Wsteleshop? Vagy melyik? Vagy esetleg máshol is lehet ilyen szerkezetet kapni? Párszáz forintot nekem megérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!