Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Dobozos tejhez tejcsapot hol...

Dobozos tejhez tejcsapot hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet, hogy nem így nevezik. Valami retró zacskós tejcsapokat hoz be a gugli, azt nem tudom, hogy micsoda.

Ami nekem kellene: Bemegyek mondjuk a Tecsóba. Van sokféle dobozos tartós tej. A drágábbakon van kupak, az olcsóbbaknak meg le kell vágni a sarkát. Ha van rajta kupak, akkor vissza lehet zárni, és felbontás után majd két hétig is eláll a hűtőben. Ha levágom a sarkát, akkor nem lehet visszazárni, és 2 nap alatt megpunnyad, ha addig nem iszom meg. Meg nem is lehet olyan ügyesen önteni így belőle, csak ha kiszúrom valahol még a dobozt stb.-stb..

Régebben láttam valamelyik tévéshopban, hogy utólag tettek rá "kupakot" a tejre. Ott van a tejesdoboz. Belevágnak egy hegyes csövet, aminek a tetején van nyitóka-záróka, és voálá nagyon frankó minden. Melyik volt ez a kompánia? Tévéshop? Supershop? Wsteleshop? Vagy melyik? Vagy esetleg máshol is lehet ilyen szerkezetet kapni? Párszáz forintot nekem megérne.

2013. okt. 23. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudom mire gondolsz, de nem tudom a nevet. Volt ilyennek ezer eve, de utaltam, nem jo semmire.
2013. okt. 23. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. okt. 23. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem egyszerűbb, ha veszel egy csavaros tetejű tejesüveget pár száz forintért, és mindig áttöltöd bele a dobozból? :)
2013. okt. 23. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. :)
2013. okt. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!