A bacon miért csíkos?
Figyelt kérdés
A szalonna és a hús váltakozik, addig oké, de ez az élő állaton is így van vagy csak a feldolgozás közben csinálnak vele valamit (préselik?)? :D2014. jan. 21. 22:56
11/11 Alaque válasza:
Igen, a világon az összes zsír hússal felváltva rétegződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!