A bacon miért csíkos?
Figyelt kérdés
A szalonna és a hús váltakozik, addig oké, de ez az élő állaton is így van vagy csak a feldolgozás közben csinálnak vele valamit (préselik?)? :D2014. jan. 21. 22:56
1/11 anonim válasza:
Mert titokban zebrából készítik.
2/11 anonim válasza:
börtönből frissen szabadult állatokból készítik a bacon-t. és a börtönruhájuk is mindig belekerül.(rost)
4/11 anonim válasza:
a bacon eredetileg kockás, csak a függőleges csíkokat addig abálják, amíg maguktól rá nem dőlnek a vízszintesekre.
5/11 Alaque válasza:
Hát tán azért Állatok kategória, mert az Emberek kategóriában emberhullák darabkáiról beszélgetünk. Az állathulladarabkák az Állatok kategóriába tartoznak.
6/11 anonim válasza:
A bacon néven elhíresült szalonna, régen hasaalja szalonna névre hallgatott, és önmagában olyan "csíkos" nem kell vele semmit trükközni!
Gyakorlatilaga disznó hasfala, a "húsos" rétegek a hasizmok.
7/11 anonim válasza:
Ja, és tényleg jobb helyen lenne az Ételek-italok kategóriában...
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor csak az embernél van ez, hogy a zsír elkülönül a hústól, nem rétegződik? Vagy embereknél is az izomszövetek közé kerülhet ilyen mennyiségű zsír?
2014. jan. 21. 23:49
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából én is erre gondoltam, hogy a disznó ilyen, de ez miért jó neki, hogy zsír-izom-zsír-izom...? (Ezért jött ebbe a kategóriába) :D
2014. jan. 21. 23:50
10/11 anonim válasza:
a ruhája alatt is csíkos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!