Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni azert, hogy...

Mit lehet tenni azert, hogy ne rugjak be olyan hamar?

Figyelt kérdés

Idegesit,hogy a barataim kozul mindig en dolok ki leghamarabb..van ez ellen esetleg valami modszer?

Bocs,ha rossz helyre irtam a kerdest.

2014. jan. 20. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ivás előtt a gyomornak tele kell lenni lehetőleg zsíros étellel, ill. csokoládét kell enni közben. A gyomorfalat bevonja a zsír és lassabban szívódik fel az alkohol. De az is lehet, hogy öröklötten olyan vagy, aki az alkoholt gyorsan acetaldehidre bontja, és az okozza a kidőlést (mérgezést) tulajdonképpen.
2014. jan. 20. 21:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen,ez igy van ahogy az elso irta. Kozben is egyel,ez a lenyeg. Tepertos kis pogacsak, sultkrumpli, fank, teperto, virsli, kolbaszos szendvics, chips, vajas sos rudacskak stb.
2014. jan. 20. 21:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Ertem,koszi a valaszokat!igen,valoszinuleg orokletes...:D en meg olyan hallottam,hogy vizet kell inni kozben,az hasznal valamit?
2014. jan. 20. 22:09
 4/14 anonim ***** válasza:
A víz is jó higítja csak sokat kell wc-re járni. :D De használ én is szoktam ha nincs kaja előttem.
2014. jan. 20. 22:16
 5/14 anonim válasza:

Szerintem a zsíros kaja azért nem jó mert akkor lehet hogy később rugsz be de akkor nagyon, mert egyszerre szívódik fel a pia.

Inkább igyál vizet piálás közben ( néha vagy 2 decit) az felhígítja a piát.

2014. jan. 20. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez a vízivás közben, meg evés, ez mind kidobott pénz. Ha nem bírsz lépést tartani a barátaiddal, akkor ne igyál annyit, mit ők. Egy idő után már észre sem veszik, hogy ki mennyit ivott!
2014. jan. 20. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Én általában kenyeret szoktam enni.. Igaz úgy is berúgsz, de viszont nem éhgyomorra iszol, és szépen fokozatosan érzed, hogy megüt.
2014. jan. 20. 22:54
 8/14 Shai-Hulud ***** válasza:
Én nagyon egyszerűen szoktam megoldani a dolgot, nem iszom magam az asztal alá.
2014. jan. 20. 23:16
 9/14 bumbi02 ***** válasza:
Igyál kevesebbet. Vagy csak lassabban. Vagy ne igyál. Ezek mind működő dolgok. Még akkor is ha furának tűnhetnek.
2014. jan. 20. 23:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Mozogj. Furán hangzik, de működik. Amikor már kicsit is érzed, higy a pia a fejedbe száll, akkor lehetőségtől függően húzz el táncolni, menj ki a friss levegőre, fuss pár percet vagy csak nyomj le néhány guggolást. Segít, hogy a fejed "tisztuljon" ergo kontrolláltabban

folytatod az ivást, másrészt kimaradsz egy körből és annyival is kevesebbet iszol:-).Másik módszer a kiöntött pia, a mindig félig van a poharam, előbb ittam blabla, a közösen meghúzott üvegből kis kortyot iszol, de nagy elánnal, mintha nagyot kortyoltál volna...amúgy ha nem bírod ne igyál, hanem kínáld...:-(.

2014. jan. 21. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!