Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megakadályozni...

Hogy lehet megakadályozni hogy a sajt hamar megpenészedjen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:

először is jó sajtot kell venni.

Ezek az éretlen, nyers sajtok azok amik nagyon könnyen penészednek.

Különben tárold szellőző tasakban. ne nejlonzacskóban

2011. jún. 13. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
szellőző tasak alatt mit értesz?
2011. jún. 13. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:

olyan amiben nem pálik be.

lehet ez egy nagyobb doboz is, ha időnként kinyitod és legalább kétszer akkora a mint a sajt.

az igazi jó sajtokat teljesen szabadon kell tárolni. De erre nagyon ritkán van lehetőség egy hűtőszekrényben

2011. jún. 13. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

egy hét alatt a folpackban sincs semmi baja, addig el is fogy és frisset veszek.

esetleg a sütőpapír jutott esszembe, abba lazán becsomagolva, lehet, hogy kipróbálom én is:))

2011. jún. 13. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

kolis vagyok, a hűtő fele akkora, mint amiben el lehet férni xd

most ugye folpackban van, de nem tudom előre kiszámolni h mikor mennyi fogy, így többször van az, h meg kell pucolnom az egész sajtot, mert bezöldül :(

lehet h majd beszerzek neki egy dobozt, hátha még elfér...

2011. jún. 13. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
vagy rakd papírba
2011. jún. 13. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

mindkettőt kipróbálom, és megfigyelem, h melyik meddig bírja. :)

köszönom.

2011. jún. 13. 17:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!