Vannak szinte korlátlan ideig vagy 10-20 évig elálló alapélelmiszerek? Tudnátok sorolni? Akár zacskós leves, tészta, csoki, akármi.
Figyelt kérdés
Vésztartaléknak szánom.2014. jan. 17. 23:05
31/36 anonim válasza:
Én prepper vagyok. A hosszútávú élelmiszer, és ilyen olyan holmi raktározást, és gyűjtögetést, bunkerépítést hülyeségnek tartok, mert az őrizgetni kell, célpontá válasz, oda a mobilitás sorolhatnám. Legyen egy alapkészlete az embernek, amit magával tud vinni, késsel, lámpával, aksikkal, elsősegély készlettel, könyvekkel stb. Aztán ha beüt a baj irány fosztogatni. De a tudás a legfontosabb, tudj túlélni a természetben, tudj javítani, érts az elsősegélyhez, és nem érhet meglepetés. Az erősebb, okosabb úgyis túléli, aki meg nem az megy a természetes kiválasztódás számlájára. Így is sok a selejt, már rá fér az emberiségre a ritkítás.
32/36 A kérdező kommentje:
Hát igen... mindenesetre a fosztogatás szerintem kockázatosabb. Vagy hol alszol fosztogatások között? Hm? Reggelre ellopják mindenedet. (kés, térkép, könyv)
2014. jan. 18. 15:52
33/36 anonim válasza:
SZERVUSZ! Szerezetek egy jó túlélőkést ,nekem ka-bar heavy bowiem van. Üdv-TÚLÉLŐ
34/36 anonim válasza:
SZERVUSZ! Én egyáltalán nem tartom hülyeségnek a menedék építést jó hogyha előre van az embernek helye vészhelyzet esetén.ÜDV-TÚLÉLŐ
35/36 Asdermanner válasza:
ebben a szar könyvben találsz egy-két receptet, és házilag összállítható mre-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!