Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vannak szinte korlátlan ideig...

Vannak szinte korlátlan ideig vagy 10-20 évig elálló alapélelmiszerek? Tudnátok sorolni? Akár zacskós leves, tészta, csoki, akármi.

Figyelt kérdés
Vésztartaléknak szánom.

2014. jan. 17. 23:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
52%
nem tudom mit szivsz, de adhatnal belole a tobbieknek is. azt ugye tudod, hogy az LSD hatasa neha vegleges?
2014. jan. 18. 00:00
 12/36 anonim ***** válasza:
Komolyan? :O Akkor elkezdek LSD-zni.. Hány alkalom után véglegesedik? Csak hogy tudjam mekkora "büdzsével" számoljak, mekkora futamidővel.
2014. jan. 18. 00:02
 13/36 A kérdező kommentje:

Fogadd már el, hogy a jelenlegi rendszerben a kisember nem tud hosszútávú értékre, vagyonra szert tenni, mert elveszik tőle. Így lett kialakítva. Dolgozol-fizetsz, ha többet keresel, többet fizetsz.

Én csak szeretnék valami olyat létrehozni, amit tényleg sosem vehetnek el tőlem és nem kell riasztókkal, pénzzel, joggal védenem.

2014. jan. 18. 00:02
 14/36 A kérdező kommentje:

El tudsz képzelni magadnak egy ilyen birtokot?

Tudod miért lehetetlen?

Mert úgy tartják az embereket a kormányok mint a kutyákat. Ólakban. Szereted a házad? Egyedinek érzed? A tiednek? Vagy csak laksz benne és a tulajdonjoga a tied?

Ha ki akarsz törni a mókuskerékből, meg kell találnod annak a módját, hogy megkerüld a számodra, a társadalom által kijelölt utat.

[link]

2014. jan. 18. 00:05
 15/36 A kérdező kommentje:

Nem élek rosszul. Van lakásom, havi 50 ezer forintom van úgy, hogy még tanulok. Százmilliós ötleteim vannak amiken dolgozom. De pár éve majdnem az utcára kerültem és megindított bennem valamit.

Amikor 2 hónap alatt elment 300 ezer forintom a semmire. És a mai napig látom, ahogy évi 1,5 milliót költök a barátnőmmel rezsire, lakbérre, élelmiszerre, de sosem arra amit szeretnénk, rájöttem valamire.

Ha érdekel leírom. Ha nem, hülyén halsz meg, engem aztán nem érdekel... de kérlek ne rondíts bele a kérdéseimbe.

2014. jan. 18. 00:07
 16/36 A kérdező kommentje:

Az évek hamar elpörögnek, a család önmagában nem érték. Akkor érték, ha a családod tényleg más mint a többi család.

Ha a 'tudás' birtokában vagytok.

Akkor soha többet nem lesz gondotok és hirtelen végtelennek érzitek majd az időt.

2014. jan. 18. 00:09
 17/36 A kérdező kommentje:

Én birtoklom ezt a tudást, ugyanúgy, ahogy magukat alkimistának nevező elődeim tették. Olykor üldözötten, bujdokolva. Ez a tudás többet ér, mint a vagyon. Ez fizikai, emberi, lelki és pénzügyi szabadság egyszerre.

Átlagos ember nem értheti meg.

Azt kérdeztem milyen élelmiszerek állnak el nagyon sokáig. Még mindig várom a válaszokat.

2014. jan. 18. 00:11
 18/36 anonim ***** válasza:
77%
Amikor egy tudós terroristéák fogságában van, és arra kényszerítik hogy atombombát készítsen nekik, akkor hidd el, a tudása miatt hülyén fogja érezni magát, és azt kívánná, hogy bárcsak egy átlag ember lenne, aki boldogan él a családjával.
2014. jan. 18. 00:13
 19/36 A kérdező kommentje:

A materiális jellegű kanonizált tudás nem hasonlítható össze a szakrális, valós, fizikai értelemben is vett szellemi szabadsággal.

Már megszoktad, de mindenütt falakba ütközöl.

2014. jan. 18. 00:15
 20/36 anonim ***** válasza:
55%
Te hülye vagy.
2014. jan. 18. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!