Megromlik vajon?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ha összedobok reggel 6.30-kor egy joghurtos-tejes-gyümölcsös turmixot,10 órakor még nyugodtan megehetem,vagy inkább ilyet ne vigyek suliba,mert megromlik?

Köszi :)

2014. jan. 8. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tudod hidegen tárolni,vigyél nyugodtan,Nem fog megromlani!Nem szabad hogy megromoljon olyan hamar,kivéve ha addig végig süti a nap amíg meg nem iszod4Én a suliba az ablakba tenném!Mindenképp oda ahol hideg van!
2014. jan. 8. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát a joghurt meg a tej együtt, készülj vulkánkitörésre. Nem szabad összekeverni tejet bármiféle erjesztéssel készült tejtermékkel (joghurt, kefír, sőt néha még sajttal sem). Az erjesztéssel készült tejtermékekben maradnak az erjesztéses folyamat végére is megmaradt baktériumok vagy gombák, amelyek az erjesztetlen tej tejcukor tartalmát kezdik majd erjeszteni tebenned ott a jó melegben. Elképzelheted, mi ennek a következménye. Persze ember és ember között van különbség a gyomorsav tartalmat illetően, de jobb a belső békesség......
2014. jan. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!