Tejfölös lecsó?
Figyelt kérdés
Hallottál erről az ételről?2009. nov. 28. 23:23
4/15 anonim válasza:
Jézusom,én meg nem enném tejföl nélkül,fujj :S
6/15 anonim válasza:
nem, de nekem a lecsó minden formában jöhet, szóval ezt is benyelném.
7/15 anonim válasza:
A lecsó a magyar ételek Mátyás királya!
8/15 anonim válasza:
Én ettem már tejföllel és anélkül is, de mindkettő máshoz jó. Tejföllel reggeliként önmagában - tehát olajon pirított vöröshagyma, rá a paprika és a paradicsom, és erre a tejföl, mikor a paprika már megpuhul (szerintem nagyon finom) -, tejföl nélkül pedig virslivel, akár ebédre, vacsorára rizs vagy tarhonya körettel.
Ha valaki még nem kóstolta tejföllel, ne mondja, hogy rossz, mert fogalma se lehet róla, milyen. :-)
9/15 anonim válasza:
Én elkészítem a lecsót kolbászosan :O) és nokedlival,tejföllel meglocsolva tálalom imáááádom :O)
10/15 anonim válasza:
Még sosem ettem, de biztosan nagyon finom lehet.
Aki nagyon ódzkodik, gondolja végig, hogy milyen sok ételt gyakorlatilag lecsóalapon főzzük és milyen jó pl.a paprikás csirkét sok tejföllel meglocsolni és tunkolni a sűrű szaftját! Nyammm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!