Volt már valaki olyan bátor hogy ivott pisit?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 22:50
3/10 anonim válasza:
Nem, de olyan volt már, hogy kisbaba a számba pisilt pelenkázáskor. Nem volt jó íze.
4/10 anonim válasza:
Az a "limonádé" a kulcsszavak között kicsit erős...
5/10 anonim válasza:
Az nem bator, hanem hulye.Ennek mi ertelme van?
6/10 anonim válasza:
unalmadban nem tudod milyen baromságokat kérdezz....
7/10 anonim válasza:
Ez mért lenne bátorság kérdése? Hülyeségnek sem mondanám, hisz az életed is múlhat rajta. Jelen körülmények között inkább hasztalan, nem fenyeget a kiszáradás veszélye ott ahol a csapból is víz folyik. A másik meg, ha egészséges vagy, a vizelted nem büdös és nem színes akkor nem lesz tőle semmi bajod ha megiszod...
8/10 anonim válasza:
Manapság újra kezd népszerűvé válni a vizeletgyógyászat egyes körökben. Kb. ennyit tudok a témáról, nekem semmi indíttatásom nincs az ilyesmire, inkább a helyes táplálkozásra koncentrálok ;)
Szerintem sem bátorság kérdése ez.
9/10 anizotropikus válasza:
Kedvesem néha 69 -ben annyira extázisba kerül, hogy bepisil.
Akkor -de csak akkor!- nem zavar és egy csepp sem vész el :)
10/10 anonim válasza:
Voltam. Többször is mindkét nemtől. Nagyon izgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!