Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pizzaevőverseny - milyen...

Pizzaevőverseny - milyen feltétűt érdemes választanom, ha minél többet kéne megenni 45 perc alatt?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz a giminkben a diáknap, és a vetélkedőn az egyik feladat a pizzaevőverseny lesz, minden osztálynak egy embert kellett jelölnie, aki megpróbál megenni egy 50 cm-s pizzát 45 perc (tehát egy tanítási óra) alatt.

Vékony lány létemre borzasztó nagy étvágyam van, ezt mindenki tudja az osztályban is, úgyhogy úgy egyeztünk meg, hogy én képviselem az osztályt. Holnap le kell adni, milyen pizzát szeretné(n)k.

Először, ami eszembe jutott, az a sima sajtos-paradicsomos pizza volt, mert azon kevés a cucc, de félek, nehogy túl száraz legyen és ne "csússzon". A kedvencem a tejfölös csirkés és a mexikói kolbászos-babos-kukoricás, rosszul járnék, ha ezek közül választanék? Vagy fele ilyen, fele olyan?

Igyak közbe vizet, vagy ne igyak? Ketchup, majonéz szerintetek mehet rá? Ettem már meg ennyi pizzát, csak azt kicsit hosszabb idő alatt, kb. másfél óra, szóval nem tudom. Azért a háromnegyedét biztos meg bírom enni.

Ja meg hogy érdemes-e enni előtte, mert logikus lenne hogy ne, hogy minél éhesebb legyek, de hallottam, hogy olyankor kicsit összeszűkül a gyomor.

Köszi a válaszokat, segítséget előre is :)

2013. dec. 19. 14:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is, mindenkinek ment a zöld pracli :)
2013. dec. 19. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
a bolognais felénk eléggé szaftos, talán az könnyebben csúszik, bár lehet, hogy túl tartalmas?!
2013. dec. 20. 14:00
 13/18 A kérdező kommentje:

Végülis fele bolognais volt, fele sonkás és mindkettőn dupla sajt :D 32 perccel a 2. lettem a 16-ból, szerintem egész jó... a csávó aki megelőzött kb. akkora volt mint egy kétajtós szekrény, 3 és fél percet vert rám csupán.

Köszönöm a segítségeteket :)

2013. dec. 21. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
És nem lettél rosszul?
2013. dec. 21. 18:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok, király vagy :)
2013. dec. 21. 19:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi, nagy menet volt :)

Hááát, miközben ettem, nem is volt gáz, miután felálltam... na, akkor azt hittem, le fog szakadni a pocakom, konkrétan éreztem, hogyan húz le, de valahogy fent is ott volt a kaja... rossz volt eléggé :S

Na, de azóta már meglátogattam a toalett-tündért, és jobb a helyzet :D Azért most egy ideig inkább a gyrosra szavazok, ha kaját rendelünk.

2013. dec. 21. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:

grat :)

bocs ez kicsit undi kérdés - ilyenkor normálisat tudsz kakilni, nincs hasmenésed/szorulásod?

egyébként nem hízol ilyenkor sokat? kb. 6000 kalória amit megettél.

2013. dec. 21. 19:50
 18/18 A kérdező kommentje:

Nemtom, szerintem normálisat kakilok állagra, csak mennyiségre... hmmm... azt hiszem meghaladja az átlagot, nyilván több a bemenet, ki kell jönnie valahogy :D Szerintem ez nem undi, ilyen az emberi szervezet.

Haha, hízni? Utoljára 14 éves voltam, mikor híztam 1 kilót a 13 éves súlyomhoz képest. Azóta nem mozdul a súlyom. Azt hiszem, akkor volt az én nagy kamaszkori kigömbölyödésem :D

2013. dec. 21. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!