Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételeket csomagolhatnék...

Milyen ételeket csomagolhatnék a páromnak nap mint nap?

Figyelt kérdés

Kedves férjem-uram iszonyat válogatós. Mármint az ételek terén.

Nem hajlandó pl. meg sem kóstolni egy csomó ételt, amikről mások ódákat zengenek, hogy milyen finom. Nos, ő még ránézni sem hajlandó. Ilyen pl. az összes zöldségféle (kivéve a bab, de abból sem mindegy, hogy melyik fajta, és hogy mi készül belőle), ha a húslevesbe zöldségféle van belefőzve, akkor félretolja, mert nem ízlik neki. Nem eszi meg a sertésnek csakis és kizárólag a karaj részét, minden más ki van zárva, az is csak papírvékonyra klopfolva, mert egyéb esetben kiköpi a szájából, mint a gyerekek, mondván, hogy nincs gusztusa beleharapni. Csirkének csakis a melle részét eszi meg. Néha-néha megeszi pörköltnek, de max. félévben egyszer lehet főzni, mert egyébiránt utálja a pörkölteket.Halat nem eszik, tojást nem eszik, utálja a hagymát... Nem ragozom tovább, nem egy egyszerű eset.

Nos az én kedvesem napi 12 órát dolgozik, reggel hattól este hatig, kb. hét-negyed nyolc, mire hazatalál. Nehéz fizikai munkát végez. Ilyenkor jó lenne őt valami finom meleg vacsorával várni, de legtöbbször csak húzza az orrát mindenre.

Legnagyobb gondom viszont az étel csomagolásával van, mert fogalmam sincs, hogy mit tudnék neki csomagolni nap mint nap a táskájába. Legtöbbször csak a téliszalámis szendvics marad, mert azt legalább megeszi, de sajnálom, mert ez nagyon egyhangú, és egészségtelen. Mostanában ő is említette, hogy már unja a téliszendvicset.

De mit rakhatnék neki? Gondoltam már rá, hogy főtt ételt csomagolok neki, beszéltünk is róla, de nem akarja cipelni, meg nem akar kínlódni a melegítgetéssel.

Segítsetek! Adjatok konkrét ötleteket, mert én már tanácstalan vagyok. Olyanokat ötleteket várok, amiket a pasik nagyon szoktak szeretni...

2009. nov. 24. 16:50
 1/5 anonim válasza:
100%

Hát nem irigyellek, ilyen válogatos férj mellett nem, lehet könnyű!

Az én férjem is 12 órázik és én bizony főzök mindennap és azt viszi másnap + hideg kaját is.

Rengeteg felvágott létezik, vagy kőrözött stb. krémek.

Nem tudok tanácsot adni, nézz szét a neten, rengeteg kajás oldal van. )

2009. nov. 24. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Füstölt tarja,füstölt kolbász,sült császár szalonna?Fasírozott,rakott nyelv?Ezek olyan pasis kaják:)Esetleg sült hurka és kolbász!Ezek hidegen is fogyaszthatók:)
2009. nov. 24. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Vékonyra szeletelt csirkemellet pici olajon átsütsz, ebből csinálsz neki szendvicset.

Nem tudom sült húst mennyire eszik, de reggel kisütsz neki 2 csirkecombot vagy 1 cs.mellet és valami köretet készítesz hozzá.Vagy este megcsinálod és hűtőbe teszed, vagy nem tudom, hogy reggel van e időd ilyenekre.

Nincs több ötletem, nálunk mindenki egyfajtát eszik és az mindenkinek jó és nem válogatunk :D

2009. nov. 24. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egyszer odaallitanad a ferjed hogy akkor fozzon valamit amit meg is enne akkor valoszinuleg lejjebb adna a valogatasbol :) amugy meg ha ilyen valogatos akkor kb a teliszalamis meg max sajtos vajas kenyeren kivul nekem sem jut eszembe semmi.egyszerubb lett volna leirnod hogy mi az a par etel amit hajlando megenni.szerintem ne tord magad ennyire, ha 5 kajat eszik meg akkor azt 5ot fozzed aztan majdcsak megunja egyszer es hajlando lesz legalabb megkosotolni valami mast is
2009. nov. 25. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hideg tálakkal nem próbálkoztál? Lehet hülyeség de kukorica saláta, krumplisali, hússaláta...stb és előttem írta valaki, hogy fasírt ilyenek. Ezek azt hiszem nem voltak benne a nem szeretem kategóriába.
2009. nov. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!