Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van mindenki oda a...

Miért van mindenki oda a McDonalds-ért, és a hasonlókért?

Figyelt kérdés
A környezetemben mindenki él-hal az ilyenekért.
2009. nov. 23. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a sajtburgerüket.
2009. nov. 24. 08:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én is utáltam. Legelőször huszonévesen ettem ott és én is rákaptam. Nem tartom kizártnak, hogy valami drogféle van benne, viccen kívül, mert az első sajtburger után rákaptam én is, de hogy mitől nem tudom, hiszen ha megnézzük nem nagy szám...

A párom szintén...

2009. nov. 24. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem finom kaják vannak a mekibe meg a burger kingbe is. Ha vkinek nincs kedve/ideje főzni, akkor mértne?
2009. nov. 24. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Am néha-néha én is bemegyek, csak azt nem értem, ha vki rendszeresen jár! És tényleg nem lehet tudni, h mi van benne! Egyik barátnőm nemrég költözött Pestre, és amíg nem szerelték be a tűzhelyet (kb. 2-3 hét) addig mekis kaján élt. Amikor lehet szendvicset csinálni, hidegtálat enni, sőt még pizzát rendelni is sokkal jobb, mert az legalább tudod miből van! Én biztos nem tudnék még egy hétig se molyan kaján élni.
2009. nov. 25. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok érte oda, csak szeretem a sültkrumplit fagyival :D De ugyanennyire odavagyok a sajtos pizzáért XD az meg nem meki :)
2009. nov. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!