Mit tegyek, hogy tudok fogyni?
Hizni akartam 5 kilót és emiatt abba is hagytam az atlétikát.
Elkezdtem enni egyre többet és sok csokit meg csipszet, mert az hizlal és finom. Szinte semmit nem sportoltam,hogy hizzak. A suliban is egésznap büféztem, sok cukros ételt vettem, szinte 1 óránként ettem. Azóta eltelt másfél hónap és megmértem magam és eddig 52 kiló voltam most meg 63 voltam. ( már a hasam is nagyon nagy lett,meg mindenki mondja hogy meghiztam). Eldöntöttem hogy lefogyok mert már csupa hájas lettem és már a tesi órát se bírtam. Próbáltam kevesebbet enni de nem ment :( elkezdtem futni is de nem bírtam elfáradtam 2 kör után, úgy hogy abba hagytam. De az a baj hogy nem tudok leállni az evéssel. ( a suliba óráként eszek csokit meg ilyeneket ahogy haza érek meg egész estig habzsolok minden hülyeséget.) tegnap megmértem magam és 65 kiló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!