Mézi (mézeskalácsember- Shrekből) kiszúróformát melyik áruházban tudok venni? Konkrétan Nyíregyházán keresem. Neten van ugye, de hozzáadva a postaköltséget már drága.
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 14:24
1/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy boltban is baromi drága, pont azért, mert jópofa sütiforma. Egyébként plázákban ilyen kihelyezett sütőformásoknál szokott lenni, esetleg hobby boltban.
Nekem végül apu csinált egyet, mert nem vagyok hajlandó ilyen pénzeket fizetni egyetlen formáért.
2/5 anonim válasza:
100 ft komolyan sok egy kiszúróformáért? Mostmár kezdem elhinni, hogy nagy a szegénység az országban... Amúgy 100 forintosokban, Tescoban, Auchanban, piacon, karácsonyi vásárban, bárhol lehet kapni.
3/5 anonim válasza:
Én 3000-5000 Ft-okért találtam, akárhova mentem. És igen, ezt drágállottam.
De örülök, hogy te találtál olcsóbban.
Első voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Cáfolom, hogy bárhol lehet kapni, pláne nem 100,-Ft-ért. Hidd el pár kört futottam, mire kiírtam a kérdésemet. Persze harang, karácsonyfa, és társai tényleg vannak, de mézit én még nem láttam.
2013. nov. 21. 14:54
5/5 anonim válasza:
Pedig van, és nem adják drágábban, mint a többit. Múltkor egy százasban egy nagy kosár tele volt formákkal. Angyal, karácsonyfa, harang, perec, volt legalább 30 fajta. Volt köztük mézi is. És darabja 100 ft volt. Én nem vettem, mert nekem már volt itthon, néhány éve vettem Bécsben szintén kevesebb, mint 1 euróért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!