Szerinted mi a legszebb étel?
Figyelt kérdés
Jelenleg főtt ételre gondolok, ami küllemre mutatós, az íztől eltekintek :D2013. nov. 20. 17:47
1/7 bumbi02 válasza:
Bármi lehet az, amit úgy tálalnak: )
2/7 anonim válasza:
Éhezőnek egy fél száraz kifli is gyönyörű.
3/7 anonim válasza:
Sütiben nekem a kuglóf és az aranygaluska. Lehet a nevük miatt is.
Főtt ételben? Hát nem is tudom.
Talán egy szép, aranyló húsleves úszkáló őrölt borssal a tetjén, továbbá a rakott, csőben sült ételek, amik szépen megpirosodnak a tetjükön.
4/7 anonim válasza:
Nem nézni kell, nyelni - mondta Hofi.
5/7 anonim válasza:
Mindent lehet szepen talalni,a legborzasztobb etelt is,ez izles dolga,hogy kinek mi tetszik.:)
6/7 A kérdező kommentje:
A kérdést inspirációgyűjtés miatt tettem fel, ételmodelleket készítek :)
2013. nov. 21. 09:21
7/7 anonim válasza:
Szerintem, a különféle tortákat tudják megcsinálni nagyon gyönyörűségesre. Viszont az nem főtt étel... :/
Végül is mindent lehet nagyon szépen tálalni, ha mondanom kéne egyet, akkor pl a kaszinótojás és társai nagyon szépen tudnak mutatni :) Meg az olyan ételek, amikben különféle rétegek vannak, és felvágva csíkosnak látszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!